Преминете към основното съдържание

Bass Sea Festival с второ издание тази година

Единственият Дръм енд Бейс фестивал на българското Черноморие се завръща с още по-внушителна програма

За втора поредна година родната организация HMSU и британският лейбъл Formation Records се обединяват, за да доведат на родното Черноморие част от елита на световния дръм енд бейс.

Мястото на провеждане е отново едно от най-красивите и незастроени места по нашето черноморие - плажът Wake-UP край Варвава. Датите тази година са 17, 18 и 19 август, а програмата обещава да е повече от интересна с над 20 международни гости и още толкова български участници.

Към “кръстникът” на дръм енд бейс-а Grooverider ще се присъединят още хедлайнери като едно от най-популярните имена в момента - The Prototypes, джънгъл машината Bladerunner, "най-доброто ново MC” за 2017 - Toddlah, любимецът на българската публика Dj SS.

За първи път в България ще имаме възможност да послушаме още - един от най-горещите проекти в момента North Base, дългогодишния продуцент Cabbie, новата надежда Glitch City от лейбъла на The Prototypes - Get Hype Recordings и американския ветеран MC Digga Bruckshot и англичанина Dj Promo.

За втора година ще можем да чуем 4 артисти от най-голямото британско онлайн радио Rough Tempo - собственика Scoundrel с водещите Bader, Fiend Reflex и Hyper Fizix. Британското MC Warren G, поляка KRS Skillz, румънците B-tone, Crunkie, Kevlar са само част от останалите гости, които ще представят сетовете си по време на трите дни и нощи на фестивала. “Тази дружина са практика са вече влюбени в Bass Sea Festival”, споделят организаторите.

Българското участие също не е за пренебрегване, като засега са потвърдени артистите от HMSU - High Roll, Ogonek, EXo, Faith, Targy и Acidtrip. Очакват се много и разнообразни партита от лейбълите в програмата, както и такива на тайни локации.

Първите промо билети бяха светкавично разпродадени. В момента, билети могат да бъдат закупени на цена от 30 и 35 лева за трите дни на фестивала. Еднодневните билети са на цена от 15 лева и могат да бъдат намерени в разпространителната мрежа на EVENTIM.bg онлайн и в цялата страна. На място фестивалният билет ще струва 40 лева, а еднодневният - 20 лева.


 

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser