Преминете към основното съдържание

Бебешката война между семействата Уест и Картър

Какво се случи с двамата най-добри приятели и защо се говори, че двата клана не се харесват?
© getty

Спомняме си доброто старо веме, когато Кание и Джей бяха неразделни, наричаха се братя и правеха заедно музика. 

Близките на рапърите споделят, че те са като семейство - често се карат за разногласия, но винаги са верни един на друг. Кой тогава повлия на отношенията им?

Още когато Кание започна да излиза с реалити звездата Ким Кардашян, в медиите се носеше слух, че Бионсе я недолюбва. Въпреки това папарашки снимки показват двете двойки на различни събития заедно. 

Каква черна котка мина пътя им? 

Добрите приятели в миналото Джей Зи и Кани Уест навлязоха в Студена война след обира на Ким Кардашян. Тогава Бионсе и съпругът й не можаха да намерят време да посетят страдащата реалити звезда, а след това обясниха, че не им харесва как най-голямата дъщеря Норт влияе на тяхното момиче Блу Айви Картър. 

Новият етап в конфликта между воюващите семейства отново е детски проблем. През лятото Бионсе за втори път стана майка на близнаците Руми и Сър. На свой ред, Ким, която миналата година замалко да загуби надеждата да има друго бебе, реши да се обърне към услугите на сурогатна майка поради сериозни здравословни проблеми. Миналата седмица реалната звезда организира baby shower в чест на нейното бебе, което ще се роди през януари 2018 г.

Ким Кардашиян си върна формата

Галерия

Ким Кардашиян си върна формата

Снимки: Instagram

Успоредно със снимките на пищния празник в семейство Кардашян, в нета се появиха първите снимки на близнаците наБионсе и Джей Зи.

Случайност? Кой знае, но е трудно да се вярват в такива случайности. Певицата и съпругът й са едни от най-богатите и най-влиятелните двойки в западния шоубизнес, и със сигурност не искат да споделят своя пиедестал с никой друг. Тандемът Ким и Кание, може би, е единственият възможен конкурент на двойката, с когото агресивно се борят за популярност през последните няколко години.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser