Преминете към основното съдържание

Бебето-миротворец: как Кейт и Уилям поздравиха Хари и Меган за появата на Лили

Личният поздрав от херцозите на Кеймбридж отново връща надеждата за помирение.

Въпреки че Бъкингамският дворец официално съобщи почти веднага след раждането, че кралското семейство е „информирано“ за появата на бял свят на второто дете на принц Хари и Меган Маркъл, монарсите запазиха известно време мълчание в социалните медии. Няколко часа след съобщаването на щастливата новина в интернет заваляха лични поздравления към младите родители от техните (не) обидени британски роднини.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не се ограничиха до общото писмо, а решиха да поздравят двойката и сина им Арчи, който стана по-голям брат, по по-личен начин. За целта в Instagram те публикуваха снимката на бременната Меган, с която херцозите на Съсекс преди време обявиха бременността на Маркъл. „Във възторг сме от щастливата новина за раждането на бебето Лили. Поздравления за Хари, Меган и Арчи “, написаха Кейт и Уилям под красивата черно-бяла снимка. Наистина мило.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser