Преминете към основното съдържание

Бехати Принслу е бременна с първото си дете от Адам Лавин

Красавицата укроти лошото момче
Бехати и Адам
Бехати и Адам © Getty images

Бехати Принслу и Адам Лавин са в очакване на първото си дете, разкри американско списание. Макар че засега двойката не е коментирала новината, техни приятели са категорични, че съпрузите са "на седмото небе от щастие."

Моделът на Victoria's Secret успя не само да укроти любителя на красавици певец, но и да го заведе до олтара и да го направи свой законен съпруг. Семейният им живот обаче не е тих и спокоен, тъй като заради многобройните си ангажименти, които обикновено са в различни точки на света, двамата няма как всяка вечер да се събират на вечеря у дома и да гледат някой филм, както повечето семейства. 

За да не се отдалечат един до друг и да запазят максимално дълго време брака си, което е все по-трудно постижимо за звездните двойки, те използват новите технологии. Именно всички приложения, с които разполагат мобилните им телефони, те са в постоянна връзка помежду си. 

"Когато някой от нас е на път, използваме FaceTime и постоянно си звъним", казва Бехати. "Мисля, че най-важното нещо за една връзка е двойката да комуникира и да бъде във връзка. Новите технологии позволяват да правим това", категорична е още красавицата от Намибия. 

Принслу и Лавин се ожениха на 19 юли 2014 г. в Мексико. Сред гостите са били не само популярни актьори и музиканти, но и някои от колежките на Бехати, с които тя дефилира по модните подиуми. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser