Преминете към основното съдържание

Бейбибумът продължава! И Оливия Уайлд е бременна

Тя е майка на 2-годишния Отис
Оливия Уайлд
Оливия Уайлд © Instagram

Тази година се очаква бум на звездни бебета. След като стана ясно, че Ева Мендес, Блейк Лайвли, Меган Фокс и още куп модели ще станат майки през 2016 г., това радостно събитие ще се случи и в семейството на актрисата Оливия Уайлд

Звездата от сериала „Vinyl“ сама разкри в профила си в Instagram щастливата новина, като показа бременното си коремче седнала в леглото с 2-годишния си син Отис. „Имаме еднакви бебешки коремчета“, написа към кадъра Оливия. 

Фотосът е заснет от годеника на Уайл - 40-годишния Джейсън Съдейкис. Цялото семейство в момента е в Хавай, където актьорът промотира новата си анимирана лента по хитовата игра Angry Birds. В нея той озвучава един от героите. 

Наскоро Джейсън сподели в интервю, че двамата с Оливия са твърдо решени да имат още деца, особено след като са „създали такова съвършенство“ като сина си Отис. 

Уайлд не крие, че е била привлечена от мъжа си, след като на парти той се приближил и й казал: „Каквото и да търсиш, нямаш нужда от него“. След тези думи актьорът се обърнал и си тръгнал. „Дори не се опита да ме сваля, просто си тръгна. Беше толкова мистериозно и много ми хареса“, сподели Оливия. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser