Преминете към основното съдържание

Бежовото – цветът, запазващ неутралитет към всяка ситуация и стил

Дори и Джиджи Хадид бе засечена в бежов елек на Mango на фестивала Coachella
© Mango

Топмоделът посети известния фестивал в Coachella Valley в щата Калифорния в елек и чарлстон панталон именно в бежово – цветът, които е един от фаворитите за сезона. Със своята мекота и богата палитра от нюанси той е златната среда между бялото и черно. Партнира си успешно с всички цветове, без да е наситен с драматизма на черното или с искрящата острота на бялото.

© ImaxTtree, архив на марките

От бельо до връхни дрехи – модният му диапазон е широк и обхваща всевъзможни стилове и вдъхновения. Време е да направите специално място в отделението с БАЗИСНИ НЕЩА за няколко нови попълнения, ако все още не ги притежавате. Чифт телесно бельо без декорации, плисирана разкроена пола, сако с ревери, широк пуловер с едра плетка и напълно задължителните класически обувки на ток! Вече сте готови за моментите на неразумни покупки, които не знаете с какво ще фитнете и които после често със съжаление връщате. 

Бъдете няколко стъпки напред в света на модата и вижте галерията ни със стрийт стайл визии в бежово.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser