Преминете към основното съдържание

Бела Хадид с нова прическа и с признание за един от най-секси моментите в живота си

Très parisien!

© getty

Едно от най-атрактивните лица и тела на модния подиум – Бела Хадид, е отново с нова визия. 23-годишният модел се появи на Vogue Fashion Festival във френската столица този петък с прическа боб в тъмнокестеняв цвят. Някои веднага откриха прилики между нея и Ким Кардашян, но ние ще кажем само: très parisien!

Междувременно дългокраката красавица сподели, че за първи път в живота си се е почувствала еднакво секси и самоуверена, дефилирайки по бельо, на шоуто на Fenty – брандът на Риана. Колекцията беше представена на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември.


ЙОЛАНДА ХАДИД: КРАСИВИТЕ ГЕНИ НА МОДАТА


Познаваме Бела Хадид като един от най-известните модели на Victoria's Secret, затова няма как да не се запитаме: „Защо?“. Защо не се е чувствала комфортно и достатъчно уверена пред публика в луксозното бельо на легендарния бранд? Отговорът няма нищо общо с дрехите или бельото.

„Харесва ми да влизам в образ... Но понякога там горе може да се изнервиш или да забравиш как да движиш краката си.“

Бела споделя, че Риана ѝ е предоставила пълна свобода – по отношение на походка и цялостно поведение. Т.е. не е трябвало да се държи по точно определен начин, за разлика от другите ревюта на бельо (разбирайте тези на Victoria's Secret). А това само по себе си спестява голяма част от напрежението.


ШОУТАТА НА VICTORIA'S SECRET ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА


Припомняме ви яркожълтия сет бельо, с който Бела Хадид дефилира за Fenty.

22 визии на Бела Хадид

Галерия

22 визии на Бела Хадид

Снимки: getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser