Преминете към основното съдържание

Бела Торн в 39 елегантни рокли

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Бела Торн набира популярност още през 2010 г. с ролята си на Сиси Джоунс, в сериала на Disney Chanel - „Раздвижи се“, разказващ за живота на две най-добри приятелки, обединени от общата си мечта - да станат професионални танцьорки. Бела се е снимала в над 30 филма и сериала, и в над 60 реклами. Авторка е на песните Contagious Love, This is My Dance Floor, Something to Dance For, TTYOXOX и Watch Me.

Червенокосата красавица се откроява на само на снимачната площадка, но и навсякъде, където се появи. Причината за това е модният й стил, който без съмнение привлича вниманието. Доста често избира по-провокативни тоалети: прилепнали рокли, къси поли и дълбоки деколтета. Обикновено се спира на по-ярки цветове, а не на нюд нюанси. Дори и в ежедневието си Бела залага на луксозни бижута, обожава пръстените и часовниците с кристали, които са неизменна част от стайлинга й.

В галерията ни ще откриете 39 от най-елегантните й рокли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser