Преминете към основното съдържание

Белият дом в паника! Искат Ивана Тръмп в риалити шоу

Продуцентите се надяват тя да извади кирливите му ризи
© getty images

Макар че Доналд Тръмп сбъдна мечтата си да стане президент на САЩ, това, че се настани в Овалния кабинет засега му носи повече негативи, отколкото позитиви. 

Още в първите дни на управлението си той взе няколко доста крайни решения, с които предизвика гнева на милиони свои съграждани. Oсвен това нажежи и отношенията си с редица лидери на други държави. 

Не стига, че на хората от екипа му им се налага да се справят с изцепките на шефа си, ами сега ще трябва да подготвят и кризистен пиар в случай, че бившата му съпруга Ивана Тръмп се съгласи да влезе в новия сезон на британското издание на риалити шоуто Big Brother. От известно време продуцентите взеха решение да връщат някои от най-колоритните и известни звезди прекрачвали прага на Къщата, сред които е и бившата жена на президента. 

© getty images, Доналд сбъдна мечтата си да стане президент на САЩ

Сега, когато Доналд вече е глава на американската нация, екипът на Големия брат се надява, че Ивана ще се съгласи отново да се появи в шоуто. Където, разбира се, да сподели пикантни подробности и да извади кирливите ризи на екссъпруга си. А тя със сигурност не би ги спестила, още повече, че раздялата й с Доналд не беше от най-спокойните и на него му се наложи да се раздели с не малка част от богатството си, за да разтрогне брака им. 

Според слуховете Ивана е поискала близо 4 милиона долара, за се включи за втори път в риалитито, сума, с която продуцентите са готови да се разделят, стига тя да им докара висок рейтинг по време на престоя си. 

“За първи път на Белия дом ще му се наложи да следи епизодите на Big Brother. Това, което ще каже Ивана, може не само да омаскари президента, дори да причини сериозни проблеми в брака на Доналд и Мелания”, твърди източник от екипа на Тръмп.

Ивана и Доналд се разведоха през 1992 г., а причината беше разкритието, че той й изневерява с актрисата Марла Мейпълс. Първата съпруга на Тръмп е и майка на трите му най-големи деца – Доналд-младши, Иванка и Ерик.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser