Преминете към основното съдържание

Белите класически ризи ни напомниха, че стилът остава

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Белите класически ризи доказаха, че стилът остава. Сега те са още по-елегантни и стилни. Celine, Chanel, Fendi, Helmut Lang, Herrera, Margiela, Saint Laurent, Scervino, Valentino и Vuitton ще ви накарат да се убедите сами. Ще ви припомним, че белият цвят успокоява и ни помага да бъдем в хармония със себе си и със заобикалящата ни среда. Така че, ако сте напрегнати, облечете се в бяло!

Съчетанията са разнообразни, а тези, които сме подбрали, със сигурност ще ви вдъхновят. Бялата риза стои много добре с дълъг раиран панталон и кожено яке. Това е универсален избор за деня и е подходящ за всякакви поводи. Ако целим по-официално и елегантно излъчване, може да се доверим на дългата черна пола с висока талия. Ако ни предстои парти в петък вечер, ще изберем къси секси панталони и малка кокетна чанта, които ще комбинираме в един цвят.

Разгледайте галерията ни, в която ще намерите 20 подходящи за ежедневието ни стайлинга от пролетно-летните колекции на световните дизайнери. След като карантината свърши, задължително ще откраднем някоя от модните им идеи за офиса.

Вие с какво ще съчетаете любимата си бяла риза?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser