Преминете към основното съдържание

Белослава издава 4-ти албум

Запазете датата 23 април за най-красивото празнуване на пролетта

В навечерието на Цветница дългоочакваният четвърти студиен албум на Белослава ще бъде факт. Неговото име е „Красотата“, а премиерата му ще се състои на 23 април в зала 1 на НДК от 20 ч.

Четири години след появата на „Когато има защо...“, четвъртият албум на Белослава ще зарадва почитателите с музика, в която певицата е вложила своите лични послания, свързани с красотата на живота, времето и любовта, която ни променя и вдъхновява. По традиция текстовете на песните в „Красотата“ са на самата Белослава, а повечето от композициите са създадени от Живко Петров. Част от музиката е написана от Антони Рикев.

На сцената в зала 1 на НДК с Белослава ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специален гост на премиерата на „Красотата“ ще бъде Скилър.

Преди големия концерт на 23 април Белослава ще пусне още два сингъла от предстоящия албум. До момента тя е представила четири от песните, които ще влязат в новия диск – „Времето за мен си ти“, „Няма“, „Лятото зад ъгъла“, както и едноименния сингъл „Красотата“, който публиката чу за първи път през декември 2015 година.

Заедно с „Красотата“ отново ще бъде преиздаден и предишният албум на певицата – „Когато има защо...“, чийто последен тираж беше изчерпан наскоро.

Да чуем тази приказка заедно!

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser