Преминете към основното съдържание

Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

Кой е иницииаторът и как се е случило

вате или не, любимата ни „карантинна” двойка вече не е заедно. Подозрения се появиха още преди месец, когато забелязахме, че Бен и Ана вече не се следват в Instagram. А сега - тъжната новина.

"Бен вече не излиза с Анна", каза източник, близък до двойката. „Тя го напусна. Връзката им беше сложна. Ана не иска да живее в Лос Анджелис, а Бен може да бъде само тук, тъй като децата му живеят в Лос Анджелис. " Според друг източник раздялата е била взаимна и актьорите са останали приятели. „Те са в различни моменти от живота си; но между тях има дълбока любов и уважение. Бен продължава да работи. Той има три филма на линия и е добър баща. "


Журналисти разкриха важна подробност - раздялата между Ана и Бен се е случила по телефона. "Те проведоха много разговори за бъдещето си и заедно решиха да се разделят", сподели приятел на двойката.

Актьорите се срещнаха по време на снимките на филма „Дълбоката вода“ в Ню Орлиънс и започнаха да излизат заедно в началото на 2020 година. Те прекараха целия локдаун заедно, Ана се запозна с децата на Афлек, а феновете гледаха с радост колко щастливи са двамата - поне нещо положително в тази пандемия. Бяхме сигурни, че след като са преживели карантината, тези влюбени никога няма да се разделят.

Последните общи снимки на звездите бяха направени през ноември. Според приятели на Ана и Бен те са решили да се разделят едва през последния месец.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser