Преминете към основното съдържание

Бен Афлек и Дженифър Гарнър стават все по-близки

Съпрузите ще прекарат заедно празниците
Бен и Дженифър
Бен и Дженифър © Splash

Бен Афлек и Дженифър Гарнър малко по малко поправят счупеното помежду си и за радост на трите си деца, цялото семейство ще бъде заедно за Коледно-новогодишните празници.

„Те обмислят варианти как да направят така, че всичко да бъде наред. Дженифър иска да оправи нещата с Бен в името на децата им“, споделя приятел на двойката.

Афлек, който е в основата на разпада на семейството си, също дава най-доброто от себе си, за да поправи, което може. Той се старае да прекарва максимално много време заедно както с жена си, така и с трите си хлапета - дъщерите си Вайълет и Серафина, и синът си Самюъл.

През последните седмици той е зает с работа по новия си филм, чийто снимки са в Бостън. Въпреки графика си, актьорът се върна в Лос Анджелис в края на миналата седмица, за да бъде с децата.

Припомняме, че сериозните драми между съпрузите и последвалата им раздяла се случи, след като в медиите излезе информацията, че актьорът е имал връзка с бавачката на децата му Кристина

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser