Преминете към основното съдържание

Бен Афлек нарани жестоко бившата си съпруга

Дженифър Гарнър подкрепяше актьора дори след развода им, но сега се оказва, че тя е част от проблемите му.

Преди дни Бен Афлек говори откровено за борбата си с алкохолизма в шоуто на Хауърд Стърн. Актьорът заяви, че проблемите му с алкохола са се влошили по време на брака му с Дженифър Гарнър, за която се ожени през 2005 г. Според Бен, ако с Дженифър не се били развели, той все още щял да пие.

„Бракът ми е една от причините да започна да пия. Бях в капан. Мислех, че не мога да си тръгна заради децата (бившите съпрузи имат три). Но не бях щастлив. Какво правех? Изпивах бутилка уиски и заспивах на дива, което, разбира се, не беше решение на проблема.”

Афлек се е подлагал на лечение от алкохолна зависимост няколко пъти, а Гарнър му оказва огромна подкрепа дори след развода.

Подобна история се случи преди много години с Брад Пит. След развода си с Дженифър Анистън той заяви, че е бил нещастен в брака си с нея, пристрастил се е към алкохола и леките наркотици. Това ядоса не само Дженифър, но и феновете на двойката. Брад разбра грешката си и лично се извини на бившата си. Проблемите с алкохола обаче останаха и доведоха и до разпад на брака му с Анджелина Джоли.

Сега Бен Афлек излиза с дългогодишната си любов Дженифър Лопес. Двойката поднови връзката си тази година след 17-годишно прекъсване. На въпрос защо не се е събрал с Лопес по-рано, Афлек каза, че отговорността му към децата го е спряла.

„Не исках да ги нараня”, призна той и отбеляза, че причина за раздялата им през 2004 г. е била прекомерното внимание на медиите към двамата.

„ 50% от това, което разруши връзката ни, е „заслуга“ на пресата. Идеята, че хората ви мразят и ви мразят заедно, е отровна, токсична. Никой от нас не искаше да бъде част от това.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser