Преминете към основното съдържание

Бен Афлек утешава Кейт Бекинсейл след развода й

"Между тях има химия", твърди приятел на актьора.
Кейт и Бен през 2001 г.
Кейт и Бен през 2001 г. © Getty images

Кейт Бекинсейл и Бен Афлек имаха кратък флирт през 2001 г, докато снимаха лентата "Пърл Харбър". Макар че до сериозни отношения не се стигна, двамата успяха да останат близки приятели.

Именно на рамото на Бен през последните седмици Кейт изплаква мъката си от втория си развод с режисьора Лен Уайзман. Любопитното е, че според близък приятел на актьора, двамата с актрисата продължават да изпитват влечение един към друг и нищо чудно скоро да стане ясно, че приятелството им е преминало в сериозна връзка.

Особено след като стана ясно и че Бен е с разбит брак и след 10 години двамата с Дженифър Гарнър се разделиха. Любопитното е, че и Джен е част от каста на "Пърл Харбър" и именно на снимачната площадка се запознава с все още законния си съпруг.

"Кейт беше много влюбена в Бен. Тя се вълнуваше всеки път, в който двамата се намираха в една и съща стая", споделя запознат. "Кейт се обърна към него за подкрепа, защото двамата имаха постоянна връзка през този тежък за нея момент. Повечето им приятели обаче са на мнение, че те са създадени един за друг."

© Getty images, Кейт и Бен през 2001 г.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser