Преминете към основното съдържание

Бенедикт Къмбърбач и семейството му бяха нападнати от полудял мъж

Децата на актьора са били у дома по време на нападението.

Мъж с нож нахлу в имот на Бенедикт Къмбърбач в Лондон и заплаши актьора и семейството му. Това съобщава Daily Mail. В този момент в къщата са били самият актьор, съпругата му Софи Хънтър и трите им деца.

Нападателят е 35-годишният Джак Бисел, който преди това е работил като готвач в хотел Beaumont в Мейфеър.

Той разбил с ритник желязната врата, откъснал домофона от стената, изкоренил растения в градината и крещял заплахи към семейството на актьора. "Знам, че сте се преместили тук. Надявам се къщата да изгори до основи", извикал той.

Бисел избягал от местопроизшествието преди да пристигне полицията, но властите успели да го проследят чрез ДНК, тъй като той се изплюл върху домофона, който изтръгнал от стената. Бисел, който вече е осъждан за кражба, е арестуван и глобен, като му е забранено да се доближава до семейството на актьора в продължение на три години.

Мъжът не могъл да обясни постъпката си. Известно време преди атаката в близкия магазин неизвестен в този момент мъж казал, че ще подпали къщата на Къмбърбач, но никой не обърнал внимание на думите му.

„Цялото семейство беше в паника, те мислеха, че този човек ще влезе и ще ги нарани“, казва източник пред репортери, добавяйки, че Къмбърбач и съпругата му са прекарали много безсънни нощи след това, страхувайки се от ново нападение .

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser