Преминете към основното съдържание

Бенедикт Къмбърбач съкруши феновете си

В живота актьорът е щастлив съпруг и баща
Кадър от новия сезон на сериала "Шерлок"
Кадър от новия сезон на сериала "Шерлок"

Милионите фенове на Бенедикт Къмбърбач са в шок от новината, че най-вероятно той ще влезе за последен път в образа на Шерлок Холмс в едноименния сериал, чийто четвърти сезон скоро ще се завърти в ТВ ефира. 

Малко след като в медиите излезе първият кадър от новите епизоди за британския детектив и неговия помощник д-р Уотсън, режисьорът обяви, че няма да се изненада, ако това бъде краят на хитовата поредица. Причината е, че актьорите в главните роли – Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман, са ангажирани с други проекти и занапред трудно ще успяват да включват в графика си снимките на сериала, който ги направи популярни. 

© Splash, Бенедик и Мартин в кадър от сериала "Шерлок"

Не знам как ще успеем да продължаваме в бъдеще. Аз лично бих бил много заинтригуван, но нещата не зависят от мен. Бих бил неприятно изненадан, ако това е последният път, в който снимаме сериала. Но е абсолютно възможно“, заяви режисьорът Стивън Мофат. 

© Splash, Бенедик и съпругата му Софи

Въпреки разочарованието на феновете, 40-годишният Бенедикт не може да се оплаче от факта, че през последните години всичко в живота му се развива прекрасно. Освен успехите в професията, той вече е щастливо женен за съпругата си Софи, с която се радва на сина си Кристофър. През ноември тази година се очаква на голям екран да излезе новото заглавие с участие на Къмбърбач - "Доктор Стрейндж", който е по комиксите на Марвел. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser