Преминете към основното съдържание

Без Меган и децата: защо принц Хари се връща във Великобритания (отново)

Подробности за неочакваните планове на херцога на Съсекс.

Човек от двореца твърди, че херцогът на Съсекс планира да се върне в Обединеното кралство в близко бъдеще, но най-вероятно няма да вземе със себе си нито херцогиня Меган, нито двете си деца.

Първоначално Хари и Меган планираха да се върнат във Великобритания, за да организират там кръщенето на петмесечната си дъщеря Лилибет Даяна. Според слуховете принцът вече е предупредил Елизабет II за това и я е помолил да присъства. Херцозите планираха да проведат церемонията в Уиндзор, при спазване на всички кралски формалности. Това, според анализаторите, би помогнало на Хари и Меган да подобрят отношенията си с кралското семейство.

Обстоятелствата обаче се промениха. Елизабет II беше приета за кратко в болница, а след това Бъкингамският дворец излезе с изявление, в което се казва, че лекарите препоръчват на кралицата да „почива“ и „да изпълнява само леки задължения“. Сега Елизабет не напуска замъка Уиндзор и вече е пропуснала няколко важни събития. Не е известно доколко сериозно се е влошило здравето на Нейно Величество, но за момента и дума не може да става за присъствие на кръщенето.

Източникът споделя, че Хари и Меган са отложили плановете си да кръстят дъщеря си в Уиндзор и най-вероятно ще проведат церемонията в Санта Барбара. Самият Хари обаче ще се прибере около Коледа, за да подкрепи баба си. „Хари поддържаше връзка с Елизабет II, когато здравето й се влоши, и непрекъснато й изпращаше съобщения. Но той чувства, че това не е достатъчно и иска да бъде с нея. Той се опасява, че може да няма друга възможност да прекара празниците с кралицата. Въпреки всички обиди към кралското семейство, той обожава баба си и тя много му липсва."

Съобщава се, че Меган не възнамерява да се връща в Обединеното кралство в близко бъдеще и ще остане с децата в Калифорния.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser