Преминете към основното съдържание

Без паника! Най-често срещаните страхове на различните зодии

Страховете ни не са свързани само с чудовища и вампири. Кои са най-големите кошмари на различните представители от зодиака?

ОВЕН

Представителите на този знак се стремят към високи постижения във всички аспекти на живота. Те са упорити и способни на много за постигане на целите си. Овните работят усилено и не се страхуват да положат всички усилия, за да постигнат своята заветна мечта. Затова най-големите им преживявания са свързани със страх от провал.

ТЕЛЕЦ

Абсолютното щастие на Телеца може да се опише с една-единствена дума - стабилност. За хората, покровителствани от този знак, е важно не само да постигнат целите си, но и да запазят получените привилегии възможно най-дълго. Поради тази причина най-големите страховете на Телеца са свързани с промените, които могат да застрашат спокойствието и комфорта им.

БЛИЗНАЦИ

Най-трудното за Близнаците е да вземат важни решения и да поемат отговорност за тях. Те винаги се съмняват във всичко, защото се страхуват от последствията от необмислени или грешни действия. Поради тази причина може да се каже, че представителите на тази зодия се страхуват да се изправят пред бъдещето.

РАК

Повечето представители на тази зодия са много чувствителни. Те приемат много лично дори най-незначителната и конструктивна забележка. Често мислят, че колегите и приятелите ги нападат или подценяват. Основният страх на Рака е да бъдат критикувани.

.ЛЪВ

Изглежда, че най-важното в живота на тези огнени личности е да поддържат безусловния си авторитет. Основната ценност за Лъв не е неговата „корона“, а свободата. Кошмарът на представителите на този царствен знак е да станат зависими от хора или обстоятелства.

ДЕВА

Родените под този знак ревностно пазят личните си неща и се плашат от мисълта, че някой може да ги съсипе. Правят го не от егоизъм, а от прекомерна сантименталност. В детството си малките Деви с благоговение се отнасят с всичките си играчки. В зряла възраст е все още смятат, че всяко ценно нещо има душа и ако го повредите, то ще страда.

ВЕЗНИ

Ранимите Везни постоянно чакат одобрение и похвали от околните. Те се страхуват да влизат в конфронтация, не дай Боже, да станат обект на критика. Везните правят всичко възможно да направят добро впечатление на всички без изключение и се обезсърчават, ако това не се случи по някаква причина.

СКОРПИОН

Скорпионите само на пръв поглед изглеждат арогантни и високомерни, в действителност зад този вирнат нос често се крие несигурност и склонност да обвиняват външни обстоятелства за собствените си неуспехи. Родените под този знак се страхуват да не бъдат разкрити най-съкровените им тайни и затова често предпочитат по-затворения начин на живот.

СТРЕЛЕЦ

„Всичко, което кажете, може да бъде използвано срещу вас.“ Стрелецът сякаш живее в детективски сериали. На публично място те често се държат грубо, студено и донякъде дистанцирано. Това е тяхната стратегия - в никакъв случай не показват своите слабости, защото се страхуват, че някой ще почувства тяхната уязвимост и ще я използва за лична изгода?

КОЗИРОГ

Не съществува по-целенасочен и амбициозен знак в целия зодиакален кръг. Оттук и постоянството в постигането на целите, но и много страхове. Козирогът не признава своите слабости, но дълбоко в себе си тези земни и упорити хора се страхуват да не се заблудят и да излязат от пътя, който води към Олимп.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са известни хипохондрици. Следователно, повечето от страховете на представителите на този знак са свързани с болести. Водолеите често преувеличават болките си, но пък повечето от тях се опитват да се борят с този свой страх. За тях е типично да се подлагат редовно на медицински прегледи, „преди да е станало твърде късно“.

РИБИ

Рибите изпадат в паника при мисълта, че може да останат без подкрепата на близките си. Темата за самотата е най-болезнена за тях. За Рибите е важно да знаят, че всяка минута ще има рамо на скъп за тях човек, което ще служи като надеждна опора.

Още по темата

Звездите за нас
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser