Преминете към основното съдържание

Безжични слушалки - най-добрият приятел на милениала

Panasonic представя напълно безжичните слушалки RZ-B210W, проектирани да се вписват неусетно във всяко ежедневие.

Следвайки огромния успех на напълно безжичните слушалки Panasonic RZ-100W, новите RZ-B210W се отличават с модерен дизайн и избор от атрактивни цветове, за да задоволят всеки вкус и да се впишат във всяка ситуация.

Технологии за подобряване на ежедневието

Неусетно интегриране в начина ви на живот

Капацитетът на батериите може да бъде увеличаван в движение с помощта на кутията за зареждане, която осигурява заряд за допълнителни 16 часа. Четири светодиода на кутията показват оставащите нива на батерията, като всеки светодиод показва пълен заряд на двете слушалки за 4 часа възпроизвеждане. Пълното зареждане както на кутията, така и на слушалките, се извършва само за 2 часа чрез предоставения USB-C кабел.

RZ-B210W притежават устойчивост на водни пръски по стандарта IPX4, което гарантира, че можете да ги носите при интензивни тренировки и при всякакви метеорологични условия, без да се притеснявате, че ще се повредят от влагата.

Нещо повече, удивителният, ергономичен дизайн е комбиниран с набор от гумени накрайници за слушалките с три различни размера (S/M/L), за да се гарантира идеално прилягане към всяко ухо. Това осигурява високи нива на комфорт, както и сигурно захващане с плътно уплътняване за подобрена звукоизолация.

Поддръжката на гласово асистиране чрез свързано мобилно устройство означава, че вашият любим дигитален помощник е достъпен само с едно докосване, което прави RZ-B210W идеален спътник за всеки повод.

Легендарният звук на Panasonic

Надхвърляне на очакванията

RZ-B210W осигуряват изключителното качество на звука чрез 10 mm говорител, който освен това позволява слушалките да бъдат и с много компактен корпус. Те имат специална конструкция за засилване на басите, които ще надминат това, което очаквате от толкова елегантен продукт.

Безжичната технология Bluetooth 5.0 гарантира не само стабилна връзка, но и кристална чистота на звука за музика и разговори.

Предлагане

Panasonic RZ-B210W ще се предлагат от края на ноември 2021 г. в оторизирани търговски центрове и онлайн магазини. Ще бъдат налични в различни цветове: черно, бяло или розово.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser