Преминете към основното съдържание

Бяла лястовица, забелязана близо до Банско

Тя олицетворява и началото на една нова ера

Бялата лястовичка е символ на възраждането, утрото, пролетта, изгрева на слънцето, лястовица домашния уют. Тя олицетворява и началото на една нова ера за напълно обновения Катарино СПА Хотел. Отговорна за новата му визия е дизайнерката Мария Стоева, която споделя, че е била вдъхновена от лястовиците, свили гнезда в живописната местност Катарино, както и от завладяващите гледки, които се откриват към Пирин и Рила.

Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на „уелнес“ философията за по-добър живот, любов към природата, изпълване с енергия и постигане на хармония на духа, ума и тялото – от локацията на хотела, сгушен в подножието на вечнозелените гори, далеч от любопитните погледи, през концепцията за здравословна храна, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения интериор на 139-те стаи и апартаменти.

Спа Хотел Катарино се е погрижил да осигури разнообразни забавления за цялото семейство, за по-активните от Вас, както и за тези, които предпочитат тишината и спокойствието.

СПА центърът на комплекса предлага външен и вътрешен басейн с минерална вода, джакузи пещера, солна стая, инфрачервена и финландска сауна, кнайп пейка, леден фонтан и още много други процедури и терапии, които можете да съчетаете с традиционни, релаксиращи и ароматерапевтични масажи с изцяло БИО растителни и етерични масла.

Една от най-важните съставки на хубавия живот е чистата и здравословна храна.

А в Катарино СПА Хотел на нея е отделено специално внимание. В менюто на главния готвач Игор Димитриевич присъстват над 50 кулинарни изкушения, вдъхновени от висококачествени натурални продукти с гарантиран произход и сътворени по автентични рецепти. Всички млечни продукти идват от собствена мандра, медът е доставен от пчелини, намиращи се в екологично чистия район на Рила планина, яйцата са снесени от свободно отглеждани кокошки, хлябът е винаги прясно изпечен в пещ на дърва, а за вкусните мезета отговаря колбасарският цех на място в хотела.

Не пропускайте да дегустирате авторската колекция от вина от местни сортове, както и нефилтрираната и непастьоризирана занаятчийска бира „Kалугерица“, произведена в собствена пивоварна на Катарино СПА Хотел - магия от естествени продукти, без стабилизатори, без изкуствени ензими и без сурогати. Ще я познаете по кехлибарения цвят с отенъци на старо злато.

Мммм, на това му казваме уелнес!

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser