Преминете към основното съдържание

БЯЛО: най-добрите примери за street style

Седмиците на модата ни показаха идеи за свежа визия от глава до пети
Белият цвят от глава до пети е с високи изисквания.
Белият цвят от глава до пети е с високи изисквания. © ImaxTree

Да изберете идеалният тоалет в бяло от глава до пети не е никак лесно. В такива случаи хвърляме по един поглед към примерите от street style пиршествата по време на седмиците на модата.

Белият цвят не лъже – той е символ на чистота и искреност и изисква аналогични качества от този, който го носи. Когато сте облечени в бяло, се откроявате от тълпата, о има опасност и да изглеждате комично.

Избягвайте показната натруфеност – съчетавайте само няколко оттенъка на бяло. Силуетът не трябва да изглежда като еднородна бяла маса. Избирайте семпли кройки.

Разпространена грешка е плажната интерпретация на белия цвят. Дори и навън да е 40-градусова жега, не си струва да се обличате в плажни прозрачни материи, които се и мачкат лесно.

Най-добрите примери за визия в бяло са класическите. Те са неподвластни на времето. Такава е сватбената снимка на Бианка Джагър, в която тя е с костюм с пола. Много са обаче днес примерите на съвременната street style арена.

© Getty, Мик Джагър и Бианка Джагър на сватбата си през 1971 г.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser