Преминете към основното съдържание

Бийонсе и Адел с куп номинации за видео наградите на MTV, Тейлър Суифт с нито една

Покойният Дейвид Бауи също може да бъде отличен
Адел и Бийонсе
Адел и Бийонсе © Getty images

Бийонсе и Адел оглавиха класацията с най-много номинации за предстоящите видео награди на MTV, като Кралица Би получи 11, а колежката й 7. Двете изпълнителки ще се изправят една срещу друга в най-очакваните категории, сред които "видео на годината", "видео на жена изпълнител", "поп видео" и други. 

Със сигурност, която и да спечели престижните статуетки, ще бъде щастлива за успеха на конкурентката си, тъй като те никога не са крили възхищението си една от друга. Адел откровено е признавала, че е най-големият фен на Бийонсе. Тъмнокожата звезда на свой ред пък реши да забави излизането на последния си албум "Lemonade", за да може британката да получи цялото си заслужено внимание след реализирането на песента "Hello" и албума "25".

Дейвид Бауи

Сред мъжете също се очертава сериозна битка. Drake, Джъстин Бийбър и Кание Уест получиха по няколко номинации. Видеото към парчето Lazarus на покойната британска легенда Дейвид Бауи също ще се състезава в четири категории, като се очаква да бъде отличен поне в една. 

Голям шок за Тейлър Суифт и за милионите й фенове е фактът, че тя пък изобщо не беше номинирана и тази година няма да се появи в залата.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser