Преминете към основното съдържание

Били Айлиш сподели как да попаднете безплатно на неин концерт

Условието е да подкрепите борбата срещу климатичните промени
© getty

Новата световна музикална сензация споредли с феновете си в Twitter, че те могат да получат безплатни билети за предстоящите концерти от нейното турне, ако участват в екологична кампания, посветена на борбата с климатичните промени.

„Сдружих се с Global Citizen, така че да получите безплатни билети за концертите от моето световно турне Where Do We Go?, както и да се опитате да решите проблеми като замърсяване на околната среда и глобалното затопляне “, пише Били Айлиш.

За да получите билет, трябва да се регистрирате в сайта, да изберете глобалните проблеми, които ви представляват интерес, датата на концерта и да изчакате писмото с резултата.

Освен това певицата планира да създаде "Billie Eilish Eco Village" на своите концерти, където посетителите могат да научат повече за климичните промени и какво да правят по въпроса.

Били Айлиш също споели, че е против използването на пластмасови сламки и бутилки по време на нейните концерти. Певицата би искала всички боклуци след шоуто да бъдат рециклирани.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser