Преминете към основното съдържание

Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд се появиха на червения килим по пижама

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Певицата Били Айлиш и гаджето й Джеси Ръдърфорд се появиха за първи път заедно на червения килим на LACMA Art+Film Gala в Ел Ей, облечени с пижами и загърнати в огромно одеяло. Визията им бе изцяло дело на Gucci, включително и топлата им завивка. На това се казва „да станеш от леглото и да излезеш“! Смеем да твърдим, че успяха да издигнат пижама тренда до нови висоти, та се замисляме дали да не опитаме и ние. А на вас стиска ли ви да изненадате колегите в офиса, като отидете на работа направо с пижамата?

Били дори носеше маска за сън като диадема на главата си. Тя беше със същия принт като сатенената й нощница. Без маската и халата, нощницата можеше да мине и за вечерна рокля, ако не я издаваха дантелените акценти по ръбовете на цепките.

Сигурни сме, че веднага сте си спомнили тоалетите на A$AP Rocky и Риана на Met Gala, когато Рири носеше огромно черно наметало, а половинката й се зави с пъстро одеяло, въпреки че отдолу рапърът бе облечен с елегантен костюм, а тя със стилна рокля.

Били и Джеси бяха засечени за първи път заедно на събитие в средата на миналия месец, а малко след това насочиха погледите отново върху себе си с костюмите си за Хелоуин. 20-годишната певица беше облечена като бебе, а половинката й – като старец. Изборът им бе доста критикуван. Айлиш обясни на хейтърите, че са се маскирали така, заради негативните коментарите относно 11-годишната разлика във възрастта им.

Меган Фокс и Машин Гън Кели май имат нова конкуренция в лицето на Били и Джеси. Очакваме следващите им екстравагантни стайлинг решения.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser