Преминете към основното съдържание

Били Айлиш има ново гадже. Какво се знае за него?

Кой е Матю Тайлър Уърт, с когото певицата излиза от известно време?

Преди известно време Били Айлиш рязко смени цвета на косата си и от ексцентрична брюнетка с неонови акценти се превърна в блондинка – това породи известни съмнения, че може би има проблеми в интимния живот. Оказва се, че при Били тази промяна не е свързана със страдание, а напротив – с щастливо събитие.

Вече два пъти фотографи са заснели Били на срещи и разходки в прегръдка с „мистериозен непознат“. Самоличността на младежа бързо бе разсекретена - според The Washington Post любимият на Айлиш е младият актьор Матю Тайлър Уърт.

Кой е този Матю ? Подобно на настоящия годеник на друга обсъждана певица - Ариана Гранде - Далтън Гомес, Уърт не обича да блести в публичното пространство и веднага скри акаунтите си в социалните мрежи на фона на слуховете за връзката му в пресата. Той има 7610 абонати (Айлиш не е сред тях, но тя не следва никого в Instagram). По собственото му описание Тайлър е „актьор, писател, деградант от Лос Анджелис“. Уърт е сочен като един от съавторите на подкаста „Searching for Putty Man “ в iHeartRadio, в който разказва своята версия за легендарното чудовище, което живее в Грифит Парк. Подкастът е стилизиран като телевизионен сериал.

Цялата му актьорска кариера е свързана с темата за "историите на ужасите". Матю дебютира като актьор в трилъра „Чудовища в плътта“ през 2012 г. След това работи по проекти като късометражните филми "Малки паяци" и I wasn’t me,, хорор филма "В обятията на смъртта" (с чудовищно нисък рейтинг от 3,7!) и мини-сериала Light House. Тази година по екраните излиза комедията "Проклятието на Франк Синатра" с негово участие.

В профила на Backstage.com се посочва, че освен че е актьор, Уърт пише сценарии, свири на барабани, танцува, занимава се със сноуборд, футбол и хокей.

Били и Матю (както и техните представители) в момента не коментират връзката - и е малко вероятно да го направят в близко бъдеще. През септември 2020 г. Айлиш отбеляза, че възнамерява да запази личния си живот в тайна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser