Преминете към основното съдържание

Били Айлиш пусна мини-филм

„Не съм отговорна за това какво мислят хората за мен” – казва певицата

Преди дни на YouTube канал на Били Айлиш се появи кратък филм, наречен „Not My Responsibility“. Във видеото певицата на фона на електронна музика бавно сваля обемните си дрехи, демонстрирайки очертанията на фигурата си и се спуска с глава във водата. Клипът е придружен от думите на Били: „Познавате ли ме? Наистина ли ме познавате? Имате мнение за моето мнение, моята музика, дрехите, тялото ми. Някои хора мразят това, което нося, а някои го харесват. Някои хора се подиграват, други се подиграват на мен. Но чувствам, че постоянно наблюдавате и нищо от това, което правя, не остава незабелязано. "

Според Били, ако обръща внимание на всички критики и пренебрежително отношение, тя никога не би могла да продължи напред.

Клипът е показан за първи път в началото на март преди концерта на певицата в Маями и е трябвало да се излъчва в началото на всеки концерт от планираното за 2020 година турне, което бе отложено заради пандемията от коронавирус.


Още по етикети

Били Айлиш , музика
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser