Преминете към основното съдържание

Били Айлиш разказа, че се е ненавиждала като тийнейджър

В интервю за списание Vogue Били Айлиш говори за омразата към самата себе си в юношеството и отхвърлянето на тялото си.

Певицата призна, че като тийнейджърка постоянно е имала съмнения в себе си и се е „мразила“, защото не е можела да приеме външния си вид.

"Като тийнейджър мразех себе си и всички тези глупости. Голяма част от това се дължеше на гнева ми към тялото ми. Бях ядосана заради това колко болка ми причини то", казва Били. "Чувствах, че тялото ми буквално ме манипулира. Трябваше да премина през процеса на приемане, че тялото ми всъщност съм аз."

Били имаше комплекси от външния вид и през 2021 г., когато призна, че се разстройва, гледайки снимки на хора в мрежата, въпреки че знае, че не може да се вярва на всичко, което се демонстрира. Тя отбеляза, че все още е недоволна от тялото си и начина, по който изглежда.

По-рано Били Айлиш разкри, че е носила обемни дрехи, поради което често е срещала обвинения, че изглежда „неженствена“. Когато певицата започна да носи рокли и по-разголени тоалети пък започнаха да я упрекват, че се облича провокативно.

Повече самоувереност й дава връзката й с приятеля й, фронтмена на The Neighborhood Джеси Ръдърфорд. За романса им стана известно през октомври тази година, когато двамата бяха забелязани на среща.

„След като разбрах, че сме заедно, животът ми стана много по-добър.“

Още по етикети

Били Айлиш
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser