Преминете към основното съдържание

Били Айлиш се ядоса на хейтърите

Били Айлиш използва социалните медии, за да отговори на критиките, които получава от хейтъри заради промяната на стила си.

В началото на кариерата си Били предпочиташе да носи широки дрехи, умишлено скривайки фигурата си. Певицата имаше проблеми с възприемането на тялото си. Но с течение на времето тя започна да експериментира със стила си все по-често да избира женствени визии, които мнозина не харесват.

"През първите пет години от кариерата ми, вие, глупаци, постоянно ме критикувахте, че се обличам като момченце. Постоянно ми казваха, че ще изглеждам по-секси, ако се държа като жена. И сега, когато най-накрая се чувствам относително удобно и когато облека нещо женствено, вие ме наричате продажница и казвате, че съм се променила, че вече не съм същата“, написа Били и помоли хейтърите да „оставят жените на мира“.

"Любопитен факт! Жените могат да имат много аспекти. Вярвате или не, жените могат да се интересуват от различни неща!" отбеляза тя и добави, че "женственост" не винаги означава "слабост" и че не е изненадващо, че в различни моменти човек може да иска да изрази себе си по различни начини.

Били Айлиш наскоро изненада феновете, като се появи на Met Gala в прозрачна рокля с корсет на Simone Rocha. Визията беше допълнен от дълги ръкавици и чорапи от същата материя, както и обувки Piferi на висока платформа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser