Преминете към основното съдържание

Били Айлиш стана блондинка

19-годишната носителка на седем статуетки Грами изненада своята 78 милионна аудитория в Instagram с неочаквана промяна в имиджа

Звездата, която бе вярна на имиджа си през последните няколко години, и косата й бе боядисана в синкаво черно, а корените в неоново зелено, стана блондинка!

Айлиш сподели снимка с новия цвят на косата си в Instagram, като по този начин предизвика буря от емоции сред феновете си. В своите коментари те отбелязаха, че не могат да повярват, че звездата се е решила на такава радикална променя.

Мрежата веднага бе залята от шеги, че сега феновете на певицата по света масово ще купуват пероксид и светли бои, за да постигнат максимална прилика с идола си. Били публикува в своите истории някои от най-забавните реакции на последователите си.

„Днес бях максимално фокусирана върху делата си, докато не видях Били с нов цвят на косата. Вече 30 минути гледам снимката на Били с нов цвят и си мисля: „По дяволите, колко лесно ме манипулира тази жена“, написа една от фенките й.

Феновете се чудят с каква цел Били Айлиш реши да промени цвета на косата си. Някои предполагат, че звездата е направила промяната заради снимките в следващо видео, други - че тя просто е изсветлила косата си, преди да я боядиса в нов, дори по-екзотичен нюанс от преди, а трети са убедени, че звездата най-накрая е решила да се раздели с имиджа си на андрогинен тийнейджър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser