Преминете към основното съдържание

Били Айлиш в 18 визии

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Били Айлиш има изразена индивидуалност не само на сцената, докато пее, но и извън нея. Определено се откроява и е невъзможно обективите на фотографите да я пропуснат, където и да отиде. Забележителното при нея не е само уникалният й талант, но и стилът й на обличане. Най-често я виждаме в широки худита, дълги тениски, макси якета и свободни панталони. Обикновено взима със себе си и чифт слънчеви очила, без значение от събитието.

Една от най-запомнящите се визии на 19-годишната изпълнителка, бе на тазгодишната „Мет Гала“. Били Айлиш успя отново да събере всички погледи, но този път, облечена в дълга прасковена рокля на Oscar de la Renta. Със своята прическа, грим и приказен тоалет, поразително приличаше на Мерилин Монро.

Няма как да не споменем и новината, че тийн сензацията стана най-младият носител на титлата „Личност на 2021 година“ на организацията PETA ( „Хора за етично отношение към животните“).

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser