Преминете към основното съдържание

Бионсе и Джей Зи организираха приказен рожден ден на дъщеря си

Магьосници и принцеси забавлявали гостите
Блу Айви
Блу Айви © Instagram

Безспорно животът на дъщерята на Бионсе и Джей Зи е като една реална приказка, в която известните й и богати родители правят всичко възможно да изпълнят всяко желание на момиченцето си. 

В истинска приказка бе превърнат и 4-ият рожден ден на сладката Блу Айви, който беше през януари, снимки от който майка й сподели с феновете си в личния си сайт едва преди дни. 

Гостите на детското парти са били събрани под огромна тента, като, както рожденичката, така и приятелките й са били облечени в рокли на принцеси. Сред множеството букети от свежи цветя децата и техните родители са се забавлявали играейки на различни игри. Освен това специално за събитието са били поканени магьосници и истински принцеси от приказките. Самата Бионсе реши да не споделя своя снимка от празника на Блу, но със сигурност и тя е спазила „приказния“ дрескод на събитието.

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser