Преминете към основното съдържание

Бийонсе не харесвала сватбената си рокля

Тоалетът е бил ушит от майка й
Бионсе на сватбата с Джей Зи
Бионсе на сватбата с Джей Зи © HBO

Малко са жените, които биха застанали пред олтара в рокля, която изобщо не харесват. Бийонсе обаче направила този компромис, когато официално се врече във вярност и любов на съпруга си Джей Зи. 

Фактът, че певицата не харесала сватбената си рокля, беше разкрит от майка й Тина, която е и дизайнер на тоалета. Тя разказа в ТВ предаване, че 34-годишната Бийонсе ясно й подсказала, че не е доволна от творението й. И макар че роклята не била тази, която си представяла, Кралица Би все пак я облякла за тайната си брачна церемония. 

© vevo, Сватбената рокля на Бионсе

Тина даде още да се разбере, че Бийонсе все пак е постъпила изключително мило, като й споделила, че не е останала очарована от дизайнерското й творение чак след сватбата си с Джей Зи.

© vevo, Сватбената рокля на Бионсе

Майката на певицата шие тоалетите й от ранна детска възраст. На скорошна церемония, на която Бионсе беше обявена за Моден идол на годината, тя не пропусна да благодари на Тина, че денонощно е работила по изработването на дрехите, с които тя и колежките й от Dеstiny's Child излизали на сцената. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser