Преминете към основното съдържание

Битка за Брадли Купър

Един костюм на Marc Jacobs, един актьор и две супердиви - Ирина Шайк и Lady Gaga
Брадли Купър и Ирина Шайк
Брадли Купър и Ирина Шайк © Instagram

Лейди Гага участва в снимките на може би най-гледаното ТВ шоув Амерка Saturday Night Live. След тежък работен ден в подкрепа на новия албум на певицата при нея дойде да я поздрави не кой да е, а самият Брадли Купър.

© Instagram, Брадли Купър и Ирина Шайк

И, ако вярваме на твърдението, че мъжете избират един и същ типаж жени, то холивудският актьор навярно избира жените по дрехите, които носят. В случая може би има афинитет към тези на Marc Jacobs. По неочаквано стечение на обстоятелствата тази вечер Лейди Гага е била облечена по начина, по който Ирина Шайк е закрила шоуто на дизайнера за пролет-лято 2017. Екстремно къси шорти, копринена риза с флорални мотиви и скандално високи ботуши с огромна платформа в цветовете на дъгата и елек от виолетова кожа с косъм – типичен за Лейди Гага стил, в който обаче руският супермодел също изглежда доста добре.

© Instagram, Ирина Шайк

Гага побърза да публикува снимката в Instagram: “Вижте кой дойде при мен да види изпълнението ми! Какъв мъж само!“ Разбира се, че повод за ревността на Ирина липсва. Певицата и Брадли Купър са приятели отдавна Още повече, че сега те се снимат заедно в римейк на филма „Роди се звезда“, който ще е на екраните през 2017-та.

© Instagram, Ирина Шайк

Автор Люба Вангелова

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser