Преминете към основното съдържание

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

1925; 1937; 1949; 1961; 1973; 1985; 1997; 2009

Родените под знака на Бивола са консервативни и понякога интровертни хора. Предпочитат да са у дома и в компанията на семейството си, отколкото сред приятели. Държат на традициите и семейните ценности. Сред негативните им качества е силната ревност и склонността да избухват и да вдигат скандали, без много да се съобразяват с времето, мястото или хората.

Ако сте родени под знака на Бивола, Годината на Петела ви е приготвила щастие и спокойствие. Очаквайте осъществяване на отдавна правени планове. В професионален план ви очакват много успехи, но е добре да ги пазите за себе си и да не споделяте с околните. Бъдете внимателни, защото в работата можете да срещнете завист от колеги, възможни са предателства.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser