Преминете към основното съдържание

Бивша служителка: „Шакира е властна и вечно сърдита.“

Шакира е една от най-известните певици в света, но в момента името й е във всички медии по причини, различни от изкуството й.

В момента певицата е в шумна раздяла с дългогодишния си партньор Жерар Пике, централният защитник на Барселона. Твърди се, че футболистът й е изневерявал и сега двамата ще трябва да преминат през процес за попечителство, за да се определи бъдещето на децата им.

За да налее допълнително масло в огъня, в който Шакира се намира в момента, бивша нейна служителка публично разкритикува поведението и характера й.

За трудния характер на Шакира говори Кристина Карденас, която неведнъж е работила като координатор на статистите, тоест човекът, отговарящ за организирането на хората, които се появяват в клиповете на колумбийската певица.

„Тя е властна. Видеоклип, чието заснемане може да отнеме четири часа, отнема до 17 часа. В крайна сметка тя изтощава продуцента, режисьорите и всички“, каза Карденас.

Карденас обясни, че заради това много хора в индустрията не искат да работят с певицата.

„Тя е сърдит човек, дори не можеш да я погледнеш в очите, а ако се случи да извадиш мобилния си телефон близо до нея, изисква да не снимаш. Не можеш да говориш с нея, това е забранено “, каза Карденас.

Освен това тя очевидно много държи никой друг да не бъде център на внимание.

"Тя не иска никой да я засенчва. Ако има някой, който се откроява над нея, тя веднага го сочи с пръст и крещи "не ти, ти вън". Невъзможно е да се работи с нея", твърди Карденас.

Още по етикети

Шакира
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser