Преминете към основното съдържание

Бивша състудентка на Уилям и Кейт разказа за началото на отношенията им

Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнаха в университета Сейнт Андрюс през 2001 г. И химията между тях става очевидна за околните от самото начало.

Бившата състудентка на херцога на Кеймбридж Лора Варшауер разказа пред People, че веднага забелязала симпатията, възникнала между бъдещите съпрузи.

„Уилям обръщаше особено внимание на Кейт. Когато обядвахме в трапезарията и те си говореха, беше невероятно да видим колко естествена е комуникацията им, колко много общи теми имат. Поглеждайки назад, си спомням всички тези незначителни моменти, но благодарение на тях тогава си помислих, че между тях наистина може да се получи нещо сериозно.”

Така се и случи. През втората Кейт и Уилям стават съквартиранти - живеят в апартамент с четири спални с още двама приятели и започват да ходят заедно на лекции.

В интервю по случай годежа им през 2010 г. двойката, която наскоро отпразнува своята 10-та годишнина от сватбата, говори за отношенията си в колежа.

„Мисля, че се изчервих, когато те срещнах, и дори се опитах да избягам, толкова притеснена бях. Отне ни малко време, за да се опознаем, но от самото начало станахме много близки приятели”

- сподели Кейт.

Уилям добави, че са се преместили в апартамента с друга двойка като приятели, но започнали да се виждат и общуват все повече и повече, което довело до началото на романтичните им отношения.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser