Преминете към основното съдържание

Бившата съпруга на Еминем се опита да се самоубие

Кимбърли направи пореден опит да сложи край на живота си.

46-годишната бивша съпруга на рапъра Еминем и майка на единствената му биологична дъщеря Хейли, Кимбърли Ан Скот, е направила нов опит за самоубийство преди около две седмици. Както съобщава портала TMZ, на 30 юли полицията е реагирала на обаждане от съседите на Кимбърли, които са съобщили, че тя заплашва, че ще се самоубие. Бившата съпруга на рапъра била открита в дома си в Мичиган да лежи локва кръв.

Когато медиците се опитали да отведат Скот в болница, тя оказала отчаяна съпротива: според портала Ким била удържана с мъка от полицаите, а парамедиците дори не успели да проверят жизнените й показатели на място. Бившата съпруга на Еминем все пак била откарана в болницата. След медицинско и психологическо изследване й било разрешено да се прибере у дома за по-нататъшно възстановяване. Не е известно дали в момента Кимбърли получава допълнителна помощ от специалисти.

Това не е първият опит на Кимбърли Ан Скот да се самоубие. През 2015 г. тя претърпя сериозна катастрофа и след известно време призна, че по този начин е искала да се самоубие.

„Бях на път, където нямаше друг освен мен. Пих, взех хапчета и натиснах газта, като забих колата в стълб”, разказа тя за опита за самоубийство.

Три месеца след инцидента Кимбърли започна лечение. Нейното психическо състояние се влоши след смъртта на близначката й Дон Скот, която почина от свръхдоза наркотици. След смъртта на Дон Еминем пое попечителството над дъщеря й Алайна, а също така осинови най-малката дъщеря на Кимбърли от предишна връзка.

Връзката на Еминем и Кимбърли винаги е била проблемна. Те се запознават още като тийнейджъри: тогава Кимбърли, заедно със сестра си Дон бягат от дома си и за известно време се установяват при Еминем и майка му. През 1995 г. се ражда дъщеря им Хейли, а през 1999 г. се женят. Година по -късно бракът им се разпада - това се случва малко след като Кимбърли е задържана за втори път за шофиране в нетрезво състояние. През 2006 г. се женят повторно, но бракът им продължи само няколко месеца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser