Преминете към основното съдържание

Бившият дом на Гуинет Полтроу се появи отново на пазара

Някога бонбонена фабрика, днес красивият имот се продава за 25 милиона
© elledecor.com, Getty

Домът, в който съвсем наскоро е живяла Гуинет Полтроу във Вашингтон, е обявен за продажба. Намира се на Harrison Street 13 и е принадлежал на звездата, докато е била омъжена за вокалиста на Coldplay Крис Мартин. След развода тя го продава за около 13 милиона долара, а днес купувачът отново го продава, но този път за доста по-висока цена.

Имотът е голям като за такъв в сърцето на града. С площ от 11 842 кв. м. Той представлява мансарда с 1600 кв. м. открито пространство. Имотът днес е запазил много от оригиналните си характеристики, включително чугунените колони и витрини с дървена конструкция. Някога сградата е била фабрика за бонбони.

Преди да продаде апартамента, интериорът му е бил предимно в бяло, докато днес е с много повече цветое. Снимките в галерията показват преди и след - лесно ще разпознаете кои са тези, които показват имота днес.  

Източник: elledecor.com

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser