Преминете към основното съдържание

Бившият мъж на Клоуи Кардашиян се бори за живота си

Ламар Одом е намерен в безсъзнание в бардак в Невада
Ламар и Клоуи, когато бяха щастливи заедно
Ламар и Клоуи, когато бяха щастливи заедно © Getty images

Бившата половинка на Клоуи Кардашиян - баскетболната звезда Ламар Одом, е в кома, след като прекарал четири дни в бардак в Невада, където пил коняк, който редувал с хапчета виагра.

Вчера през деня двукратният шампион в НБА с тима на "Лос Анджелис Лейкърс" е бил намерен в безсъзнание от две от момичетата, които работят в "любовното ранчо". Те моментално извикали линейка, която откарала Ламар в болница близо до Лас Вегас.

Според американските медии, освен че е в кома, дробовете и бъбреците му са сериозно засегнати. Състоянието на Ламар е сериозно, поради което лекарите не позволяват той да бъде транспортиран в Лос Анджелис.

По думите на собственика на бардака, Ламар не е взимал никакви вредни хапчета освен билкова виагра. В стаята му не са намерени наркотици, макар че от доста време упорито се твърди, че той редовно употребява дрога.

Въпреки че е в процес на развод с Одом, след като научила новината за здравословното му състояние, Клоуи моментално заминала за Невада, за да бъде до него. Сестра й Ким и майка й Крис също са я придружили, макар че не крият, че не го харесват.

Още по време на брака си с Клоуи стана ясно, че Ламар й е изневерявал и е злоупотребявал с дрога. Именно това се оказаха и основните причини двамата да се разделят, макар че до момента нямат официален развод. Бащата на Ламар е бивш наркоман, а най-добрият му приятел Джейми почина през юни отново от дрога. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser