Преминете към основното съдържание

Бившият на Джиджи Хадид хвърли око на Адриана Лима

Джо Джонас не крие симпатиите си към бразилката
Джо Джонас и Джиджи Хадид
Джо Джонас и Джиджи Хадид © Getty images

Бившата половинка на Джиджи Хадид - певецът Джо Джонас, явно продължава да има афинитет към моделите. И то не просто към които и да било красавици, а към топ имената в индустрията.

Според последните слухове Джо е хвърлил око на един от супермоделите през последните години - бразилката Адриана Лима. Двамата се срещнаха на парти в Сан Франциско, като фотографите успяха да ги заснемат как се здрависват.

Присъстващи споделят, че бившият на Джиджи Хадид определено бил доста нервен при срещата си с 34-годишната Адриана, която изглеждала уникално стилно и секси. След раздялата със съпруга си Марко Ярич, Лима не се е появявала официално с нито един друг мъж. Явно Джо се надява, че той ще е този, който ще успее да я впечатли до такава степен, че да станат официална двойка.

Наскоро Адриана разкри, че кокосовата вода е сред тайните за красивата й визия. Тя обаче даде да се разбере, че щастието и положителните мисли са тези, които карат човек да сияе и да изглежда перфектно.

© Getty images, Адриана Лима

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser