Преминете към основното съдържание

Бившият на Нина Добрев ще става баща

Половинката му Ники Рийд обяви новината
© instagram

Бившата половинка на Нина Добрев - Иън Сомърхолдър, до няколко месеца ще стане баща за първи път

Съпругата му Ники Рийд, за която той се ожени през 2015 г., е бременна и лично тя реши да сподели ексклузивната новина с феновете им в социалната мрежа. Актрисата шерна кадър, на който Иън нежно целува наедрялото й коремче и написа текст към него. 

"Здравей, мъниче. Аз те познавам, но само, защото мога да те усетя. Как е възможно вече да обичаш някого толкова силно? Всичко, което знам със сигурност е, че това е най-силното чувство, което някога съм усещала. Делим това тяло от известно време, но вече преживяхме толкова много. Нямаме търпение да те видим... С обич, родителите ти", беше коментарът, с който актрисата умили почитателите си в Instagram.

© instagram, През април Иън постна снимка от сватбата им с Ники

На 26 април той постна снимка от сватбата си с Ники, наричайки я „най-невероятният човек на света.“ Той обаче не спомена нищо за новия член на семейството, явно, решавайки, че е редно любимата му жена да я разкрие пред света. Направи го малко след поста на жена си. „За 38-те си години на тази земя, не съм изпитвал нищо по-силно и красиво от това, че ще ставам баща“, написа Сомърхолдър. 

Преди да се влюбят Ники и Иън дълги години бяха близки приятели. Двамата дори често можеха да бъдат забелязани да се забавляват заедно, докато бяха с вече бившите си половинки – съответно музиканта Пол Макдоналд и актрисата Нина Добрев.   

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser