Преминете към основното съдържание

Бившият агент на Банкси разпродава негови произведения от личната си колекция

Творбите могат да се закупят в онлайн магазина му

Фотографът и бивш агент на Банкси, Стив Лазаридис, стартира онлайн магазин Laz Emporium. В него той продава произведения на изкуството на съвременни художници от частната си колекция, включително произведения на Банкси.

Една от най-известните творби на най-мистериозния художник на графити, която се продава на сайта, е фалшива банкнота с лика на принцеса Даяна.

Това беше първата работа на Банкси, която беше изложена в Британския музей през 2019 г.. През 2004 г. художникът пусна дъжд от такива банкноти на фестивалите в Рединг и Нотинг Хил, както и на платформата на метростанция Liverpool Street. Също така се продава известната пощенска картичка с изображение на Кейт Мос, изпълнена в стил поп-арт, и пътни знаци, нарисувани от Банкси.

На сайта можете да закупите различни предмети за декор, книги, щампи и рисунки от различни съвременни художници. В магазина можете да намерите и фотокнига за работата на Банкси - публикувана е преди година от Стив Лазаридис, който е работил 11 години с графити художника.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser