Преминете към основното съдържание

Black Baccara: Черната роза в козметиката

Адаптогенна грижа за кожата, която използва авангардно научно-техническо мислене
© iStock

70% от начина, по който кожата ни функционира и старее се определят от епигенетични фактори като околна среда, стрес, диети, навици и начин на живот. Последното е отпечатан върху нашата кожа и определя начина и скоростта, с която тя старее. Те влияят на нашата кожа много повече, отколкото наследените генетически фактори. 

Това ни доказва, че не съществуват дори двама души с еднаква кожа. 

Тук се включва Black Baccara, чиято роля е да открие точните нужди на кожата на всеки човек и постоянно да се адаптира, за да неутрализира ефекта от вредните епигенетични фактори и да заличи признаците на стареене.

© press

ЧЕТИРИСТРАНЕН ПОДХОД ЗА НЕУВЯХВАЩА КРАСОТА

1. Персонализиран серум

Система от съчетаеми продукти и формули, които създават грижа, отговаряща на нашия начин на живот. Ефективни, научно разработени формули, предназначени да неутрализират вредните ефекти от нашите ежедневни навици. Всяка смес се адаптира постоянно, за да отговаря на нуждите на кожата – не само през целия ден, но и през всеки сезон, през цялата година.

2. Адаптогенна система

Екстракт богат на антиоксиданти и адаптивни активни молекули. Открива индивидуалните нужди на различните типове кожа.

3. Иновация с традиционни съставки

Усъвършенствани класически съставки “SMART SKINutrients” допринасят за постигането на най-стабилните, ефективни и толерантни формули.

4. Растителни съставки

Авангардна биотехнология, заедно с най-добрите растителни екстракти, масла и флорални води.

КАКВО Е АДАПТОГЕН?

През 40-те години руският лекар Николай Лазарев измисля термина “Адаптоген”, който се отнася до всеки агент, който подобрява способността на организма да се предпазва от ситуации на стрес, независимо от това дали са биологични, физически, психологически или химически. Адаптогените могат да бъдат описани като разнообразие от растения и билки, които помагат на тялото да постигне оптимален баланс и да му осигури по-голяма устойчивост на стресови ситуации.

Black Baccara е комбинация от три ключови активни съставки, които създават идеална микро-среда за защита и по-голяма устойчивост на вредните ефекти на епигенетичните фактори и неутрализира тяхното въздействие. Черна роза, полярна роза, био-адаптивен рe-синхронизатор - това е съвършеното взаимодействие между природата и биотехнологиите.

SMART SKINutrients

 Това са минералите, аминокиселините, витамините, ензимите, мастните киселини и т.н., за които е известно, че са най-ефективни за борба със стареенето.Разгръщащи се във времето формули капсулирани, за да бъдат усвоени в дълбоките слоеве на кожата на различни молекулярни тегла.

© press

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser