Преминете към основното съдържание

Блейк Лайвли разкри как се е влюбила в Райън

Акрисата не иска да прави дъщеря си медийна звезда
Блейк и Райън
Блейк и Райън © Instagram

Блейк Лайвли прави всичко възможно, за да държи дъщеря си Джеймс далече от светлините на прожекторите и поради тази причина избягва да я води на публични места, където евентуално може да бъде заснета от папараци. 

Това обаче не й пречи да сподели любопитни факти за момиченцето си, което съвсем скоро ще стане кака, тъй като майка й е бременна с второто си дете. "През първите шест месеца тя приличаше страшно много на Райън, беше като негово мини копие. Сега обаче е започнала да взима по нещо и от мен - например непохвеатните ми ръце, и тежките ми и месести клепачи", споделя Блейк. 

Актрисата, за която семейството е на първо място, е щастлива, че е намерила мъжа на живота си. И разкрива как е разбрала, че именно той е нейният човек. "Знаех, че до края на живота ми той ще бъде най-добрият ми приятел. Това е най-важното нещо за мен. Не познавах подобно приятество, което имах с него. И можех да го обичам толкова, колкото и го харесвах", допълва още Лайвли.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser