Преминете към основното съдържание

Блейк Лайвли: Семейството е на първо място за мен

„Искам голямо семейство“, казва актрисата.
Бременната Блейк Лайвли
Бременната Блейк Лайвли © Splash

Блейк Лайвли е сред актуалните звезди в Холивуд, но актрисата е готова да остави кариерата си на заден план в името на децата и съпруга си, сподели самата тя в скорошно интервю. 

„Да, обожавам професията си, но семейството е на първо място за мен. Що се касае до децата, винаги съм искала да имам много“, казва блондинката. Блейк и съпругът й Райън Рейнолдс имат дъщеря Джеймс, която до няколко месеца ще стане кака, тъй като майка й е бременна за втори път.

За разлика от други знаменитости, Лайвли признава, че е посещавала специални курсове за млади майки, където е получавала съвети за отглеждането на деца. „Не виждам нищо странно в това. Аз, както всяка друга жена, имах нужда от помощ за нещата, които не разбирах при отглеждането на новородено. Честно казано, не мога да разбера защо хората си мислят, че, защото съм популярна, не ми се налага да се справям с битови проблеми“, откровена е Блейк.

Актрисата обяснява още, че въпреки че двамата с Райън съзнателно са избрали професия, заради която ще са по 24 часа в светлините на прожекторите, не искат децата им да са в подобна позиция. Именно поради тази причина те правят всичко възможно да държат Джеймс, а в бъдеще и второто си дете, далече от публичността.

Стилът на Блейк Лайвли в Кан / 2016

Галерия

Стилът на Блейк Лайвли в Кан / 2016

Снимки: Getty, InInstagram

 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser