Преминете към основното съдържание

Блейк Шелтън: Гуен Стефани спаси живота ми

Според слуховете двойката вече е сгодена
Блейк и Гуен са щастливи
Блейк и Гуен са щастливи

Откакто официално признаха, че са влюбени, Блейк Шелтън и Гуен Стефани не спират да обясняват в интервюта колко са щастливи, че са се намерили. При това в точния момент и по време, в което всеки от тях тъкмо беше прекратил сериозна връзка. 

Блейк и Гуен записаха общо парче

Гуен не веднъж е споделяла, че именно благодарение на Блейк по-бързо е успяла да преодолее мъката по краха на брака си с Гавин Росдейл. Двамата се разделиха след 13 години съпружески живот, след като певицата разбра, че мъжът й е имал 3-годишна връзка с бавачката на трите им деца. 

Шелтън също не беше в по-различна ситуация. Той и вече бившата му съпруга Миранда Ламбърт се разделиха, като кънтри певецът също я обвини, че му е кръшкала. "Постоянно казвам на хората, че миналата година Гуен спаси живота ми. Наистина го направи", сподели наскоро в интервю Блейк. "Мисля си, че тя каже същото и за мен. Това между нас просто се случи. И спаси живота ми. Точка."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser