Преминете към основното съдържание

Блейк Лайвли и роклята, която събра всички погледи

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

На Met Gala тази година имаше доста пленителни визии, които оправдаха и дори надминаха темата „Позлатен блясък“, но една от най-впечатляващите определено бе на Блейк Лайвли. Красивата блондинка знае как да насочи вниманието към себе си и да привлече всички погледи на червения килим. Този път обра овациите благодарение на ефектната и неочаквана трансформация на роклята си. Тя бе дело на Atelier Versace.

Първоначално видяхме как красивата актриса се изкачва по емблематичните стъпала на музея „Метрополитън“ в блестяща рокля от розово злато с екстравагантен набор. Този дизайн бе вдъхновен от сложната архитектура на Манхатън, отдавайки почит на Емпайър Стейт Билдинг.

Малко по-късно наборът на полата бе развързан, за да се разкрие огромен син шлейф, чийто дизайн бе олицетворение на декора на съзвездието на гара Grand Central. Под розовите ръкавици, които си подхождаха с първоначалния вариант на роклята, разкри още един чифт, но в син цвят. Заедно с приказния си тоалет Блейк носеше и корона със седем шипа, символизираща Статуята на свободата.

След бляскавата трансформация на роклята, половинката на Блейк, Райън Рейнолдс, бе не по-малко удивен от гостите и зрителите. Неговата реакция, както и роклята в детайли, може да видите в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser