Преминете към основното съдържание

Бляскав финал на наградите Emily

Церемонията по награждаването на най-добрите маникюристи на България се проведе в Пловдив
Победители и организатори
Победители и организатори

Всичко си има край, но за първите Годишни награди Emily той беше наистина бляскав. След продължило няколко месеца оспорвано онлайн гласуване, публиката избра най-добрите маникюристи в общо 8 категории. Във всяка от тях бяха отличени първо, второ и трето място, като победителите получиха 800 лв., плакет и почетна грамота. Можете да видите имената им тук.

Дрескодът на събитието бе строго официален, както подобава на всяка церемония по раздаване на награди. Вечерта стартира с изпълнение от Венцислав Загорски и Ерика-Никол Киркинякова, които са финалисти в много състезания по спортни танци.

Разбира се, лицето на SNB Веси Бонева изпълни две свои песни - "Нецъфнали рози" и "Родина".

 

Церемонията по раздаването на наградите имаше и благородна цел - 50% от сумата от продадените куверти ще отиде за подпомагане на дете, което се бори с рака. 

Идеята на организаторите от "Стар нейлз" е наградите Emily, които получиха медийната подкрепа на сайта rozali.com, да станат ежегодни. Затова ние с нетърпение очакваме следващото издание на конкурса догодина. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser