Преминете към основното съдържание

Бляскавият живот на Блу Айви

Малката посрещна Великден в Белия дом
Бионсе с Джей Зи и Блу Айви
Бионсе с Джей Зи и Блу Айви © Instagram

Да си дете на най-популярната музикална двойка в света определено си има своите предимства. Това знае от първа ръка дъщерята на Джей Зи и Бионсе - 4-годишната Блу Айви. 

След като заради нея известните й родители са правили частни посещения в зоологическата градина и различни увеселителни паркове, момиченцето получи още една изненада. Тя се срещна с любимите си герои от „Улица Сезам“ навръх Великден, при това не къде да е, а в Белия дом. 

Тя, заедно с родителите си беше сред гостите на първото семейство на САЩ Мишел и Барак Обама, като множеството снимки, които останалите посетите им направиха, ясно показаха, че малката си е прекарала наистина добре. За визитата Бионсе се беше постарала да издокара както себе си, така и Блу в скъп и определено запомнящ се стайлинг. Певицата впечатли присъстващите с тоалет на Marco de Vincenzo от пролетната му колекция. 

© Reuters, Семейство Обама

Сред останалите гости на семейство Обама бяха актрисата Индила Мендез, която изпъни националния химн, а след това и емблематичното парче от анимацията „Замръзналото кралство“ Let It Go. Снимки на баскетболиста Шакил О'Нийл и на продуцентката и сценарист Шонда Раймс също обиколиха медиите. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser